Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Support

We willen je vragen door onderstaande vragen heen te lopen, de meest gestelde vragen voegen wij direct toen aan onderstaande FAQ. Het voordeel hiermee is dat je ook direct antwoord op je vraag hebt!

Mocht het antwoord toch niet helemaal passend zijn, neem dan gerust contact met ons op. De informatie hierover staat onderaan deze pagina.

Algemeen

Categorie: Algemeen

Een abonnement wordt na het einde van de maand automatisch verlengt. Het is tot een dag voor het einde van de maand mogelijk om je abonnement aan te passen. (Pakket verhogen/verlagen of opzeggen van het abonnement).

De maand loopt vanaf de activatiedatum tot dezelfde datum van de maand daarna.

Financieel

Categorie: Financieel

Deze kosten komen doorstand door je abonnementskosten en extra kosten op te tellen. De extra kosten kunnen gemaakt worden als je boven je aantal calls per maand gaat.

Per abonnement heb je een x aantal calls per maand, mocht je meer verbruiken dan dit aantal calls, wordt er per call € 0,01 in rekening gebracht.

Het aantal verbruikte calls is terug te lezen in je account, daar is ook te vinden via welke API sleutel de hoeveelheid calls zijn gedaan.

Categorie: Financieel

Gebruikers zonder abonnement

Wanneer alle credits opgebruikt zijn, heb je de mogelijkheid om extra credits aan te kopen.
Een andere optie is om je account om te zetten naar een abonnement.
Met een abonnement krijg je maandelijks een vast aantal credits tegen een vast bedrag per maand.

Gebruikers met een abonnement

Als je een abonnement hebt, kun je overwegen om te upgraden naar een abonnement met meer credits per maand. Mocht je onverwachts een piek in gebruik hebben, dan heb je ook de mogelijkheid om eenmalig extra credits bij te kopen. Deze extra credits zijn dan bovenop je abonnement en verlopen niet.

Om te zorgen dat onze API blijft werken als alle credits opgebruikt zijn, rekenen wij een vast bedrag van €0,01 per extra gebruikte credit. We houden je uiteraard op de hoogte van het gebruik van je credits via e-mail, zodat je op tijd extra credits kunt kopen indien nodig.

Voorbeeld

Stel je hebt het Basic-pakket, waarbij je maandelijks 10.000 credits ontvangt. Als je meer dan 10.000 calls doet, betaal je €0,01 per call voor elke call boven het abonnement.

Extra informatie

  1. Je kunt op elk moment je abonnement upgraden, maar deze wijziging gaat in vanaf de start van de nieuwe maand.
  2. De maanden lopen niet gelijk met kalendermaanden, maar vanaf de startdatum van je abonnement.
Categorie: Financieel

De betaalmethodes die wij momenteel ondersteunen zijn:

iDeal, Creditcard, SEPA

Technisch

Categorie: Technisch

Mogelijk komt dit doordat je een domein hebt toegevoegd aan de lijst van toegestaande domeinen, maar je gebruikt de plugin vanaf een ander domein.
Volg onderstaande stappen om dit te controleren:

Login op https://app.apicheck.nl en navigeer naar het menu-item “API-Keys”. Zoek de API-key op die je probeert te gebruiken, en klik in de tabel op “Beheer domeinen”. Controleer of het juiste domein is opgegeven. Verwijder eventueel alle domein om te testen of de plugin dan wel werkt.

Let op: als er één of meerdere domeinen zijn toegevoegd aan toegestaande domeinen dan werkt de plugin ALLEEN op die domeinen!

Een andere reden dat de plugin geen adresaanvullingen meer doet kan zijn omdat je api credits voor deze maand op zijn.
Heb je een betaald account en je credits zijn op in de lopende maand? Dan brengen wij 0,01 cent in rekening voor extra credits. Uiteraard stellen wij je op de hoogte bij een gebruik van 80% en 100%.

Categorie: Technisch

Per pakket heb je een ander aantal credits. Maar wat houden credits precies in? Credits is het tegoed dat je hebt om aanvragen te doen naar onze server. Stel dat je een postcode en huisnummer invult is dit 1 aanvraag. Mocht je daarna de postcode (of het huisnummer) aanpassen komt er weer een nieuwe aanvraag richting onze database.

Voor België kan het zijn dat voor één aanvraag meerdere aanvragen worden gedaan. Dit komt omdat België niet met een postcode/huisnummer systeem werkt die uniek zijn. Het kan dus zijn dat een aanvraag van een adres uit België uit 3/4 aanvragen bestaan.

Categorie: Technisch

Onze API-server biedt de mogelijkheid om informatie op te vragen voor jouw website of app. Elke keer dat jouw website of app een verzoek indient bij onze server, noemen we dit een ‘call’. Bijvoorbeeld, als een klant zijn of haar postcode en huisnummer invoert in jouw WooCommerce webshop, kan ons systeem gegevens uit onze database ophalen via de API.

Vanaf nu werken we met een credit-systeem. Dit betekent dat het aantal calls dat je kunt uitvoeren, afhankelijk is van het aantal credits dat je hebt. Elke call zal een bepaald aantal credits in rekening brengen, afhankelijk van het type API dat je gebruikt. Je kunt het aantal credits en het gebruik hiervan bijhouden in het klantdashboard.

Wordpress plugin

Categorie: WordPress plugin

Controleer of je andere plug-ins gebruikt die mogelijk de functionaliteit van het afrekenformulier beïnvloeden. Een voorbeeld hiervan is de plugin “Checkout Field Editor”. Breng je afrekenformulier terug naar de standaardvelden en -volgorde en probeer het opnieuw.

Toch niet het antwoord dat je zocht?

Geen probleem! je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar: [email protected]. Vervolgens nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Overige contactmogelijkheden

Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze Algemene voorwaarden.