Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Support

We willen je vragen door onderstaande vragen heen te lopen, de meest gestelde vragen voegen wij direct toen aan onderstaande FAQ. Het voordeel hiermee is dat je ook direct antwoord op je vraag hebt!

Mocht het antwoord toch niet helemaal passend zijn, neem dan gerust contact met ons op. De informatie hierover staat onderaan deze pagina.

Wordpress plugin

Categorie: WordPress plugin
Controleer of je andere plug-ins gebruikt die mogelijk de functionaliteit van het afrekenformulier beïnvloeden. Een voorbeeld hiervan is de plugin “Checkout Field Editor”. Breng je afrekenformulier terug naar de standaardvelden en -volgorde en probeer het opnieuw.
Categorie: WordPress plugin

Onze contact form7 plugin ondersteund verschillende manieren van controles. Hieronder leggen we alle huidige mogelijkheden uit.

Iedere mogelijkheid hieronder is in onze WordPress plugin in en uit te schakelen. Voor iedere actie die onze plugin onderneemt worden credits van het tegoed afgeschreven.

Ondersteuning in Adressen

Onze Contact Form7 ondersteuning plugin kun je inzetten voor het aanvullen van adressen die worden ingevoerd door de gebruikers. De adresgegevens van de landen die we momenteel ondersteunen worden gecontroleerd door ons systeem.

Mocht er een adres volgens ons systeem niet bestaan krijgt de gebruiker hier een melding van. Het is voor de gebruiker wel mogelijk om een adres handmatig in te vullen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als een adres pas net is uitgegeven en nog niet is opgenomen in onze database.

Ondersteuning in e-mailvalidatie

Ons systeem is ook in staat e-mailadressen te controleren van klanten. Dit doet ons systeem niet alleen door te kijken of deze in het juiste formaat is ingevuld, maar ook door te kijken of dit e-mailadres de gelegenheid heeft om e-mails te ontvangen.

Als een e-mailadres is ingevuld dat niet bestaat geeft onze controle dit aan. De klant heeft dan de gelegenheid om het e-mailadres nogmaals te controleren op spelfouten.

Ondersteuning in telefoonnummervalidatie

Naast het controleren van adressen en e-mailadressen is het ook mogelijk om telefoonnummers te controleren. Ons systeem controleert niet alleen of het nummer in het juiste formaat is ingevuld maar ook of dit nummer een mogelijk bestaand nummer is.

Dit doen we door te controleren of het nummer reeds is uitgegeven door de betreffende provider.

Toch niet het antwoord dat je zocht?

Geen probleem! je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar: [email protected]. Vervolgens nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Overige contactmogelijkheden

Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze Algemene voorwaarden.