Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Plugins

Hieronder vind je onze eigen plugins en integraties die werken met onze Postcode API. De Plugins zijn door ons zelf geschreven en werken volledig gratis met onze eigen API. Het beheer en onderhoud van deze plugins wordt ook door ons eigen team gedaan.

Je hoeft voor onderstaande plugins niet extra te betalen.

Plugins / intergraties

Type Platform Versie Documentatie Download

woocommerce

WordPress / WooCommerce

1.0

Contact Form7

WordPress / Contact Form 7

1.0

Wrappers

Taal Specs Documentatie Download

PHP Logo Postcode API

PHP

Laravel

Laravel

Typescript / Javascript

Typescript / Javascript

Documentatie & Download ingegraties

Op alle integraties die we ondersteunen hebben we een documentatie gemaakt. Deze documentatie is in de tabellen hierboven te vinden. Klik achter het type waar je een documentatie voor wilt lezen op de “Klik hier” knop om de documentatie te lezen.

In de documentatie leggen we uit hoe je ons systeem (API) kunt gebruiken met de betreffende plugin. Ook leggen we uit hoe je de plugin kunt integreren in je huidige systeem.

Voor alle integraties hebben we ook een download pagina. Hier kun je de betreffende integratie op downloaden. Als er na het lezen van de documentatie toch nog vragen zijn of er werkt iets niet aan onze integratie kun je ten alle tijden contact opnemen met ons Support team. Onze medewerkers staan je dan graag te woord om je probleem te verhelpen of een passende oplossing te bieden.