Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De verschillende mogelijkheden die wij bieden

Adresvalidatie zorgt voor een totaaloplossing voor jou en de klant. Enerzijds verbetert het de klantervaring door automatisch adresgegevens in te vullen, wat tijd en moeite bespaart. Anderzijds voorkomt het fouten door te controleren of de ingevoerde adresgegevens correct en bestaand zijn.

Met onze adresvalidatie (Postcode API) kunnen adressen automatisch worden aangevuld. De klant voert simpelweg de postcode en het huisnummer in en ziet direct de bijbehorende straatnaam verschijnen. Dit helpt om foutieve adressen en retouren te voorkomen, waardoor je tijd en kosten bespaart.

Daarnaast biedt ApiCheck diverse plugins die naadloos integreren met je bestaande e-commerceplatforms, zoals WooCommerce. Hierdoor kun je onze validatiediensten eenvoudig in je workflows opnemen, wat leidt tot meer efficiëntie en nauwkeurigheid. Ontdek hoe onze plugins je e-commerceactiviteiten kunnen verbeteren en je gegevensvalidatieprocessen kunnen optimaliseren.

Adres validatie

  1. Verhoog de nauwkeurigheid van uw klantgegevens: Met de adresvalidatiediensten van ApiCheck kunt u er zeker van zijn dat de adresgegevens die u verzamelt en opslaat geldig en nauwkeurig zijn.
  2. Optimaliseer uw leveringsprocessen: Door gebruik te maken van de adresgegevens validatie van ApiCheck, kunt u efficiënter leveren en verzenden, omdat u erop kunt vertrouwen dat de gegevens correct en compleet zijn.
  3. Minimaliseer retourzendingen en vertragingen: Verkeerde adressen kunnen leiden tot vertragingen en retourzendingen, wat zowel tijdrovend als duur kan zijn. Met de adresvalidatie diensten van ApiCheck kunt u deze problemen minimaliseren.


E-mailadres validatie

  1. Voorkom spam en ongeldige e-mailadressen: Door e-mailadressen te valideren met ApiCheck, kunt u ervoor zorgen dat u alleen e-mails stuurt naar geldige en relevante adressen, wat de kans op spam en ongewenste e-mails vermindert.
  2. Verbeter uw e-mailmarketing: Met nauwkeurige e-mailadressen kunt u gerichte en relevante e-mailmarketingcampagnes maken, wat kan leiden tot hogere open- en klikpercentages en betere resultaten.
  3. Bespaar kosten en verbeter de efficiëntie: Door het versturen van e-mails naar ongeldige adressen te voorkomen, kunt u geld en tijd besparen, omdat u zich kunt concentreren op de geldige adressen en de relevantie van uw communicatie kunt vergroten.


Telefoonnummer validatie

  1. Verbeter de betrouwbaarheid van uw klantgegevens: Door telefoonnummers te valideren met ApiCheck, kunt u er zeker van zijn dat de informatie die u verzamelt en opslaat geldig en correct is.
  2. Minimaliseer onbereikbare of ongeldige nummers: Door gebruik te maken van de telefoonnummer validatie van ApiCheck, kunt u uw bellers bereiken en ongeldige of onbereikbare nummers vermijden, wat de efficiëntie van uw communicatie kan verbeteren.
  3. Verhoog de kwaliteit van uw klantenservice: Door te zorgen voor nauwkeurige en geldige telefoonnummers, kunt u de kwaliteit van uw klantenservice verbeteren en de tevredenheid van uw klanten vergroten.