Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ben je op zoek naar een plugin die je webshop naar een hoger en beter niveau brengt? Zoek dan niet verder.

Deze plugin ondersteunt je klanten bij het invullen van de afrekenpagina van WooCommerce en helpt ook fouten te voorkomen. Dit doen wij met een Adresvalidatie en de mogelijkheid tot een validatie van een geldig e-mailadres.

Bij adresgegevens die volgens het land van de klant onjuist zijn krijgt de klant een melding van een mogelijk onjuist adres.

Wat zijn onze mogelijkheden?

Onze plugin kan bij twee onderdelen ondersteunen, het aanvullen van het adres (in Nederland door postcode en huisnummer in te vullen en in België door te helpen bij het aanvullen van een adres). Daarnaast is het mogelijk om het e-mailadres van een klant te controleren op echtheid. Hiermee kun je een hoop problemen later in het proces voorkomen.

Onze e-mailadres controle mogelijkheid.

In de plugin kun je ook de controle op e-mailadressen aan zetten. Het systeem kan dan een e-mailadres valideren. Het controleert niet alleen of het e-mailadres op de juiste manier is opgebouwd maar controleert op de achtergrond ook of het in de gelegenheid is om e-mails te ontvangen.

Op deze manier voorkom je fouten in e-mailadressen en onnodige support vragen van klanten die geen bevestigingsmail van hun bestelling hebben gehad.

Voordelen van onze Plugin:

– Voorkom Retouren door foutieve adresgegevens;
– Optie om e-mailadressen te valideren
– Voorkom onnodige kosten;
– Verhoog gebruikersgemak;
– Eenvoudig in gebruik;
– Snelle response van API server;

Ondersteuning voor de landen:

Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië, Finland, Italië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Verenigd Koninkrijk & Zweden

 

Bekijk ook onze Documentatie over het installeren van onze plugin! Hier leggen we stap voor stap de installatie uit!

Voorbeelden

Nederland:

Postcode NL Voorbeeld

België:

Postcode BE Voorbeeld

Eenvoudig & Flexibel

De WooCommerce Plugin werkt eenvoudig en bevat een goede uitleg, daarnaast is deze ook zeer flexibel in gebruik.

Deze plugin werkt in samenwerking met APICheck.nl & is volledig compatible met WooCommerce. Er is geen technische kennis nodig om gebruik te kunnen maken van deze plugin!

Download WordPress Plugin

Download de WooCommerce plugin voor WordPress en ga direct aan de slag met de meest uitgebreide Plugin op het gebied van het aanvullen van adressen!

Bekijk ook onze Documentatie waarin we stap voor stap uitleggen hoe je de plugin kunt installeren!