Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Verbeter je webshop met onze Magento2 adres aanvulling. Automatisch adressen aanvullen voor een soepelere klantbeleving. Ben je op zoek naar een Magento2 plugin die je webshop naar een hoger en beter niveau brengt? Zoek dan niet verder.

Deze plugin ondersteunt je klanten bij het invullen van de afrekenpagina van Magento2 en helpt ook fouten te voorkomen. Dit doen wij met een Adresvalidatie.

Bij het invullen van een foutief adres geeft het formulier een melding dat het adres mogelijk foutief is ingevuld. Bij een juist adres worden de gegevens automatisch aangevuld.

Mogelijkheden Magento2 adres aanvulling

Onze plugin bied hulp bij het invullen van de adresgegevens. Hierdoor voorkom je dat klanten fouten maken bij het invullen van hun adresgegevens en zorg je voor een betere gebruiksgemak.

Ondersteunende landen

De ondersteunende landen van Magento2 zijn: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië, Finland, Italië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Verenigd Koninkrijk & Zweden

Voordelen van onze Plugin

– Voorkom Retouren door foutieve adresgegevens;
– Voorkom onnodige kosten;
– Verhoog gebruikersgemak;
– Eenvoudig in gebruik;
– Snelle response van API server;

 

Bekijk ook onze Documentatie over het installeren van onze plugin! Hier leggen we stap voor stap de installatie uit!

Voorbeelden

Nederland:

Postcode NL Voorbeeld

België:

Postcode BE Voorbeeld

Eenvoudig & Flexibel

De Magento2 Plugin werkt eenvoudig en bevat een goede uitleg, daarnaast is deze ook zeer flexibel in gebruik.

Deze plugin werkt in samenwerking met APICheck.nl & is volledig compatible met Magento2. Er is geen technische kennis nodig om gebruik te kunnen maken van deze plugin!

Download magento2 Plugin

Download de magento2 plugin voor magento2 en ga direct aan de slag met de meest uitgebreide Plugin op het gebied van het aanvullen van adressen!

Bekijk ook onze Documentatie waarin we stap voor stap uitleggen hoe je de plugin kunt installeren!