Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Contact Form 7 Adres aanvulling

Introductie

Met behulp van Contact Form 7 en ApiCheck kunt je het adres van je gebruikers valideren voordat ze een formulier op je website verzenden. Dit kan nuttig zijn als je bijvoorbeeld een webshop hebt en wilt verzekeren dat het door de gebruiker opgegeven adres juist is voordat je het product verzendt.

Om dit te doen, moet je eerst Contact Form 7 installeren op je WordPress-site. Dit is een plugin die je kunt gebruiken om formulieren op je website te maken. Vervolgens kunt je ApiCheck toevoegen als een integratie met Contact Form 7. ApiCheck biedt een API waarmee je adresgegevens kunt valideren.

Om het adres van een gebruiker te valideren, voeg je een veld voor het adres toe aan het formulier met Contact Form 7, en gebruik je de API van ApiCheck om de gegevens te valideren voordat het formulier wordt verzonden. Als het adres niet geldig is, kun je de gebruiker vragen het opnieuw in te voeren voordat het formulier wordt verzonden.

Plugin downloaden

Onze plugin is te downloaden via de website van WordPress. Gebruik hiervoor onderstaande knop.

Demo

Bekijk een demo van onze plugin op onze demo website. Hier kun je een goede indruk krijgen van de werking van onze plugin. Gebruik onderstaande knop om naar de demo omgeving te gaan.

Voordelen plugin

  • Voorkom foutieve adresgegevens in het formulier;
  • Eenvoudig in gebruik;
  • Voorkom onnodige kosten;
  • Verhoog gebruiksgemak;
  • Snelle response van API server;

Ondersteuning voor landen

  • Nederland

Toekomstige ondersteuning

Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië, Finland, Italië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Verenigd Koninkrijk & Zweden