Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Waarom onze dienst je bedrijf verder helpt

Als je op zoek bent naar manieren om je bedrijfsprocessen te optimaliseren en kosten te besparen, is ApiCheck wellicht iets voor jou. ApiCheck is een gegevensvalidatieservice die zich richt op ecommerce, met name op adres-, email- en telefoonvalidatie. In deze blogpost leggen we uit hoe ApiCheck jouw bedrijf kan helpen om fouten te voorkomen en efficiënter te werken, en hoe je de service kunt integreren in je bestaande bedrijfsprocessen.

ApiCheck is een cloud-gebaseerde service die kan worden geïntegreerd in verschillende ecommerce-platforms en andere systemen. De service biedt verschillende tools voor gegevensvalidatie, waaronder adres-, email- en telefoonvalidatie. Met deze tools kun je ervoor zorgen dat de gegevens van je klanten correct zijn en voorkom je fouten bij het verwerken van bestellingen en verzendingen.

De voordelen van ApiCheck

ApiCheck biedt verschillende voordelen voor ecommerce-bedrijven die hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren. Ten eerste helpt de service om fouten te voorkomen bij het invoeren van gegevens door klanten. Dit vermindert de kans op verloren verkopen en ontevreden klanten.

Daarnaast verhoogt ApiCheck de efficiëntie van je bedrijfsprocessen. Door gegevens te valideren voordat ze worden ingevoerd in je systemen, kun je tijd besparen en verminder je de kans op menselijke fouten. Bovendien zorgt de integratie van ApiCheck met je bestaande systemen ervoor dat je snel aan de slag kunt zonder grote wijzigingen aan te brengen in je bedrijfsprocessen.

Hoe ApiCheck kan worden geïntegreerd in je bedrijfsprocessen

ApiCheck kan worden geïntegreerd in verschillende ecommerce-platforms en andere systemen. De service biedt bijvoorbeeld integraties met Shopify, WooCommerce, Magento en BigCommerce. Dit betekent dat je ApiCheck kunt gebruiken in combinatie met je bestaande systemen, waardoor het gemakkelijk is om te beginnen met de service zonder grote wijzigingen aan te brengen in je bedrijfsprocessen.

Bovendien biedt ApiCheck verschillende API’s die kunnen worden gebruikt om de service aan te passen aan de specifieke behoeften van je bedrijf. Dit betekent dat je ApiCheck kunt integreren in je eigen software-oplossingen en workflows, waardoor je nog meer controle hebt over de manier waarop de service wordt gebruikt.

Klantgemak WooCommerce Plugin

De Plugin die wij gemaakt hebben voor WooCommerce helpt de klant bij het invullen van zijn/haar adresgegevens. De klant vult Postcode en Huisnummer in en het systeem vult dit zelf aan met Straat en plaatsnaam. Omdat het in België anders geregeld is met Postcodes ondersteund ons systeem de klant bij het invullen van deze gegevens.

Voorkom retouren

Het komt geregeld voor dat een product retour komt omdat de klant het adres verkeert heeft ingevuld. Met onze tool voorkom je dit soort situaties. Buiten dat het de klant helpt geeft het de klant ook een extra bewustzijn.

Doordat de klant zijn straatnaam automatisch ziet verschijnen geeft dit de klant ook direct inzicht of hij/zij de postcode en het huisnummer goed heeft ingevuld.

WooCommerce Blocks ondersteuning

Onze plugin ondersteund ook Blocks! We zagen dat steeds meer bedrijven overstappen naar een Blocks Check-out pagina. Hierdoor hebben wij besloten onze plugin ook automatisch op dit onderdeel te laten ondersteunen!

Met het gebruik van een Blocks WooCommerce Afrekenpagina kun je de klant ook een extra beleving geven tijdens het afrekenen, ook precies waar wij voor staan dus! Je kunt hiermee je pagina helemaal in je eigen stijl maken in plaats van het standaard template van WordPress WooCommerce.

Retouren

Eigen Adres database

Alle adresgegevens die we gebruiken van ondersteunde landen staan in onze eigen database. Dat maakt dat wij niet afhankelijk zijn van een andere partij voor het aanleveren van deze gegevens. Dat zorgt niet alleen voor meer stabiliteit maar ook dat wij de privacy beter kunnen waarborgen!

De gegevens in onze database worden altijd aangevuld met de meest recente nieuwe adressen en ook de vervallen adressen worden uit onze database gehaald. Deze gegevens halen we direct op uit de database van de partij die namens de overheid de adresgegevens van het betreffende land beheerd.

Mocht het voorkomen dat een adres nog niet in onze database staat is het voor de klant ook altijd mogelijk om het adres zelf in te vullen. De klant krijgt dan een melding dat de adresgegevens volgens onze database niet bestaan en krijgt de mogelijkheid dit zelf in te vullen.

Mini pakket

Naast onze normale pakketten hebben we ook een mini pakket. Dit pakket kost maar 1,95 euro per maand. Binnen dit pakket krijg je 250 credits per maand. Een pakket die voor bedrijven met weinig aanvragen per maand super fijn werkt!

We willen onze diensten ook beschikbaar maken/houden voor de wat kleinere bedrijven met minder aanvragen per maand. Op deze manier kun je gebruik maken van ons stabiele systeem, gratis plugins en installatiehulp zonder direct een groter account te hoeven aanschaffen.

Ook heb je binnen dit mini pakket de mogelijkheid om je diensten te testen voor je een groter pakket aanschaft.

Kom je toch niet helemaal uit met de 250 credits per maand, kun je ook nog los extra credits aanschaffen, mocht je dan net over de 250 credits van die maand heen gaan wordt dit hiermee opgevangen. 

Mocht je richting de 1000 aanvragen per maand gaan, raden we je wel aan om naar een Small account te upgrade. Dit wordt dan namelijk goedkoper dan elke maand losse credits te gebruiken.

Gratis eigen plugins

We vinden het belangrijk om volledig transparant te zijn over onze kosten en niet later nog bijkomende kosten te rekenen. Daarom zijn onze plugins en codes volledig gratis te gebruiken! Je hoeft hierdoor niet na het aanschaffen van een abonnement ook nog een abonnement aan te schaffen voor het gebruik van een plugin.

In ons tarieven overzicht zie je wat onze pakketten kosten en dit is ook het totaalbedrag dat je gaat betalen! Wel zo eerlijk!

Onze mogelijkheden

1,95*
 • 250 credits /maand
 • Normale support
 • Gratis eigen plugins
 • Integratiehulp
4,95*
 • 1.000 credits /maand
 • Normale support
 • Gratis eigen plugins
 • Integratiehulp
Aanbevolen!
14,95*
 • 5.000 credits /maand
 • Normale support
 • Gratis eigen plugins
 • Integratiehulp

Behoefte aan meer credits, of andere mogelijkheden?

Heb je behoefte aan meer calls per credits? Neem dan contact met ons op, en wij zoeken naar de best passende mogelijkheid.

Extra credits kopen

In ieder abonnement (ook gratis) is het mogelijk om extra credits bij te kopen. Deze credits verlopen nooit!

Aantal credits Prijs (ex. btw) Prijs per credit (ex. btw) Kopen
1.000 €8,95 €0,0070 Koop nu
5.000 €19,95 €0,0040 Koop nu
10.000 €29,95 €0,0030 Koop nu
50.000 €59,95 €0,0012 Koop nu
100.000 €109,95 €0,0011 Koop nu
250.000 €274,95 €0,0011 Koop nu
500.000 €549,95 €0,0011 Koop nu

Alle genoemde tarieven zijn in Euro en exclusief 21% BTW.

*Als je meer credits gebruikt dan je hebt in de lopende maand, betaal je automatisch €0,01 per credit (Meer Informatie).
Onze abonnementen lopen per maand en worden automatisch verlengd.
Het is mogelijk om elke maand op te zeggen. Ongebruikte credits kunnen niet worden gebruikt in de volgende maand.

Conclusie

ApiCheck is een effectieve manier om de gegevens van je klanten te valideren en fouten te voorkomen bij het verwerken van bestellingen en verzendingen. Met de integraties van ApiCheck met populaire ecommerce-platforms en andere systemen, kun je snel aan de slag met de service en profiteren van de vele voordelen die het biedt. Of je nu een klein of groot ecommerce-bedrijf hebt.