Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Waarom onze dienst je bedrijf verder helpt? Met ons bedrijf bieden we verschillende diensten aan die het je klanten een stuk makkelijker gaat maken.

Daarnaast voorkom je ook dat je omzet gaat mislopen doordat een klant een fout adres, mailadres of telefoonnummer heeft ingevuld!

Klantgemak

Het maakt het voor de klant ook een stuk makkelijker dat het invullen van zijn/haar gegevens een stuk sneller gaat.

Door de koppeling met onze database waar alle adresgegevens van zowel Nederland als België in staan hoeft niemand zijn straatnaam meer in te vullen!

Voorkom retouren

Het komt geregeld voor dat een product retour komt omdat de klant het adres verkeert heeft ingevuld. Met onze tool voorkom je dit soort situaties. Buiten dat het de klant helpt geeft het de klant ook een extra bewustzijn.

Doordat de klant zijn straatnaam automatisch ziet verschijnen geeft dit de klant ook direct inzicht of hij/zij de postcode en het huisnummer goed heeft ingevuld.

Retouren

DE totaaloplossing

Met onze diensten bieden we je een totaaloplossing! Want je kunt niet alleen een adres laten aanvullen, maar ook controleren of een 06 nummer is uitgegeven en/of een mail adres bestaat.

Ook zit bij ons België direct inbegrepen! Je hoeft dus niet extra te betalen om ook de gegevens van België aan te laten vullen.

Eén abonnement voor alle diensten bij elkaar dus!

Waarom onze dienst je bedrijf verder helpt?

De Postcode API helpt je niet alleen maar bij het voorkomen van Retouren, maar helpt klanten ook makkelijker hun gegevens in te vullen.

Deze snelheid helpt de klant eerder zijn/haar bestelling af te ronden en dat ook nog eens zonder fouten.

Meer informatie is te vinden op onze Mogelijkheden pagina.