Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Postcode plugin WooCommerce

De WooCommerce Postcode Plugin is echt handig voor webshops! Hiermee maak je het niet alleen makkelijker voor klanten door hun adres te checken (en het afrekenen sneller te laten gaan), maar voorkom je ook retourzendingen door verkeerde adressen!

We gebruiken de WooCommerce API, waarmee de WooCommerce postcode meteen wordt aangevuld met adresgegevens uit onze eigen database. Dit maakt het hele proces simpel en voorkomt gedoe met verkeerde adressen.

Naast het bieden van uitstekende service aan je klanten, heeft onze plugin ook een kostenefficiënte werking. De kosten van een van onze pakketten zijn namelijk snel terugverdiend! Slechts het voorkomen van één retourzending door het vermijden van foutieve adressen maakt het WooCommerce postcodepakket voor die maand al waardevol.

Bovendien zorgt onze plugin ervoor dat alle adresgegevens op een uniforme wijze in je systeem worden opgenomen. Dit uniforme formaat heeft niet alleen voordelen voor een soepel intern proces, maar kan ook bijdragen aan bijvoorbeeld marktonderzoek. Doordat alle adressen nu op dezelfde gestandaardiseerde manier zijn verwerkt, kan een andere plugin eenvoudig de adresgegevens verwerken. Natuurlijk gebeurt dit altijd in lijn met je privacybeleid, waardoor je verzekerd bent van een veilige en conforme gegevensverwerking. Hierdoor wordt de toegevoegde waarde van onze plugin niet alleen beperkt tot kostenbesparing, maar strekt het zich ook uit tot het optimaliseren van je gegevensbeheer en het vergemakkelijken van verdere analyses.

Huis Postcode

WooCommerce postcode checker

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van onze Postcode Plugin voor WooCommerce! Met de postcode-huisnummercheck krijgen je klanten niet alleen een handig overzicht van hun ingevoerde gegevens, maar worden ze ook bewust betrokken bij hun adresinvoer. Wanneer ze hun postcode en huisnummer invullen, zien ze direct hun straatnaam automatisch aangevuld worden.

Indien een klant per ongeluk verkeerde informatie heeft ingevoerd en de weergegeven straat niet overeenkomt met hun werkelijke adres, merken ze direct dat er een fout is gemaakt. Deze bewustwording stelt de klant in staat om hun postcode en huisnummer te corrigeren naar de juiste gegevens, waardoor nauwkeurigheid in het bestelproces wordt gegarandeerd.

Daarnaast biedt onze plugin ondersteuning aan je klanten/gebruikers om efficiënt door het soms als vervelend ervaren gedeelte van een bestelling te gaan: het invullen van persoonlijke gegevens. Het afhandelen van bestellingen kan vaak als tijdrovend worden ervaren, met het invullen van adresgegevens, contactinformatie en betalingsgegevens. Onze plugin verlicht deze last voor je klanten en maakt dit proces aanzienlijk eenvoudiger, waardoor het bestellen van producten een vlotte en gebruiksvriendelijke ervaring wordt.

Integratie Postcode Plugin WooCommerce

De Integratie van de Postcode API is zeer eenvoudig! Je hoeft geen kennis te hebben van API’s. We bieden je gratis plugins aan (Ook voor WooCommerce) om gebruik te kunnen maken van onze service.

Onder het kopje Documentaties is een uitleg te vinden die je gaat helpen bij het instellen van de plugin. De plugin is gratis te downloaden op onze Integratie pagina. Hier zie je alle verschillende plugins die we beschikbaar hebben en met onze API werkt.

De API is ook beschikbaar voor ontwikkelaars die zelf een integratie willen maken, hierover is ook alle informatie te vinden onder het kopje Documentaties.

Mini pakket Postcode Plugin WooCommerce

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment pakketten, waaronder het uiterst handige Mini pakket! Ideaal voor bedrijven die zich nog in de test- of opstartfase bevinden, of voor diegenen die niet veel aanvragen in onze database verwerken. Met het Mini pakket ontvang je elke maand 250 credits, wat de perfecte hoeveelheid is voor een soepele start.

En dat is nog niet alles! Voor slechts €1,95 per maand krijg je toegang tot dit Mini pakket. Een budgetvriendelijke optie waarmee je eenvoudig aan de slag kunt. Mocht je groeien en meer credits nodig hebben, dan is een soepele overstap naar een groter pakket, zoals Small, altijd mogelijk.

Wil je nog meer flexibiliteit? Geen probleem! Je hebt ook de optie om extra credits los aan te schaffen. Het mooie is dat deze credits geen vervaldatum hebben. Ze worden pas gebruikt wanneer je huidige credits (van het door jou gekozen pakket) op zijn voor de betreffende maand. Zo heb je altijd de controle over je gebruik en blijf je flexibel, zonder je zorgen te maken over verloren credits.

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog hoe ons Mini pakket jouw bedrijf kan ondersteunen bij een vlotte start en soepele groei!

WordPress Plugin

Voor WordPress hebben we ook een eigen plugin gemaakt die je gemakkelijk kunt installeren! Je hebt geen technische kennis nodig als je het stappenplan volgt.

De plugin werkt in alle landen die we momenteel ondersteunen! Hieronder staat een voorbeeld van Nederland. Je ziet hoe eenvoudig je een adres kunt laten opzoeken door ons systeem.

Adres NL

DigitalOcean

Onze koppeling vanuit de plugin draait op de DigitalOcean server. Dit zorgt voor een grotere capaciteit waardoor we 99,99% uptime te kunnen garanderen!

Doordat we via DigitalOcean automatisch extra servers kunnen bijschakelen als er veel aanvragen tegelijk komen voorkomen we dat bij grote drukte de server overbelast raakt. Dit zou anders kunnen gebeuren bij bijvoorbeeld grote pre orders.

 

Postcode Plugin WooCommerce

Ben je nieuwsgierig naar alles wat de Postcode Plugin WooCommerce te bieden heeft? Neem dan een kijkje op onze uitgebreide mogelijkheden pagina! Hier vind je niet alleen gedetailleerde informatie over de plugin zelf, maar ook een diepgaande uitleg van de voordelen die het te bieden heeft. Ontdek hoe onze postcode database API naadloos integreert met de plugin en hoe dit jouw webshop kan verrijken.

Op deze pagina onthullen we alle geheimen van de Postcode Plugin WooCommerce en bieden we inzicht in de vele manieren waarop het de efficiëntie van je webshop kan verbeteren. Of je nu een doorgewinterde professional bent of pas begint, hier leer je hoe onze plugin niet alleen het afrekenproces versnelt, maar ook hoe het retourzendingen door foutieve adressen minimaliseert.

Mocht je nog verdere vragen hebben na het verkennen van onze mogelijkheden pagina, schroom dan niet om onze support pagina te bezoeken. Hier hebben we al veelgestelde vragen uitgebreid beantwoord, waardoor je mogelijk direct het antwoord vindt waarnaar je op zoek bent. Als je toch nog met onbeantwoorde vragen zit, staat ons toegewijde support team klaar om je te assisteren. Neem gerust contact met ons op, want jouw tevredenheid is onze prioriteit! Ontdek vandaag nog hoe de Postcode Plugin WooCommerce jouw webshop naar nieuwe hoogten kan tillen.

Enterprise mogelijkheid

Naast onze vaste pakketen hebben we ook een Enterprise mogelijkheid. Het is voor bedrijven die meer calls per maand willen namelijk mogelijk om een groter pakket aan te schaffen.

Meer informatie over onze Enterprise mogelijkheid is te krijgen via één van onze support medewerkers. Neem hiervoor contact met ons op!

Ondersteunende landen

We ondersteunen al veel verschillende landen met onze internationale Postcode API. Hieronder zie je een overzicht van een aantal landen die we naast Nederland ondersteunen.

Adres aanvulling België

Onze Postcode API ondersteund ook België. Alle adressen zijn simpel aan te vullen met onze plugin. Omdat postcodes in België niet uniek zijn (en zelfs over het hele land verspreid kunnen liggen) hebben wij een automatische aanvulling gemaakt.

De klant vult zijn/haar postcode in en ziet alle plaatsen met die postcode. De klant kan dan eenvoudig de juiste plaats opzoeken. Vervolgens vult de klant de beginletters van de straat in en krijgt alle straten die met die letters beginnen in beeld.

Adres aanvulling Luxemburg

We ondersteunen ook de automatische adres aanvulling voor Luxemburg. Alle adressen van Luxemburg staan bij ons in het systeem. Je kunt net als in Nederland eenvoudig met de postcode en huisnummer een adres ophalen. Super eenvoudig dus!

Adres aanvulling Frankrijk

Ook Frankrijk ondersteunen wij met onze adres aanvulling! Het aanvullen van adressen in Frankrijk werkt het zelfde als het aanvullen van adressen in België. De klant begint met het typen van de postcode of plaatsnaam, daarna kiest de klant de juiste straat gevolgd door het huisnummer.

Als de klant alle gegevens heeft ingevuld krijgt de klant een melding dat het adres bestaat volgens onze database.

AVG Richtlijnen

Aan onze kant worden gegevens niet opgeslagen, hiermee voldoen we direct aan alle privacy regels die er op dit moment gelden. Onze API haalt de adresgegevens op die bij de postcode en het huisnummer horen dat wordt ingevoerd. Deze gegevens worden direct bij de gebruiker van onze API in het formulier ingevuld.

Onze mogelijkheden

 

 

1,95*
 • 250 credits /maand
 • Normale support
 • Gratis eigen plugins
 • Integratiehulp
4,95*
 • 1.000 credits /maand
 • Normale support
 • Gratis eigen plugins
 • Integratiehulp
Aanbevolen!
14,95*
 • 5.000 credits /maand
 • Normale support
 • Gratis eigen plugins
 • Integratiehulp

Behoefte aan meer credits, of andere mogelijkheden?

Heb je behoefte aan meer calls per credits? Neem dan contact met ons op, en wij zoeken naar de best passende mogelijkheid.

Extra credits kopen

In ieder abonnement (ook gratis) is het mogelijk om extra credits bij te kopen. Deze credits verlopen nooit!

Aantal credits Prijs (ex. btw) Prijs per credit (ex. btw) Kopen
1.000 €8,95 €0,0070 Koop nu
5.000 €19,95 €0,0040 Koop nu
10.000 €29,95 €0,0030 Koop nu
50.000 €59,95 €0,0012 Koop nu
100.000 €109,95 €0,0011 Koop nu
250.000 €274,95 €0,0011 Koop nu
500.000 €549,95 €0,0011 Koop nu

Alle genoemde tarieven zijn in Euro en exclusief 21% BTW.

*Als je meer credits gebruikt dan je hebt in de lopende maand, betaal je automatisch €0,01 per credit (Meer Informatie).
Onze abonnementen lopen per maand en worden automatisch verlengd.
Het is mogelijk om elke maand op te zeggen. Ongebruikte credits kunnen niet worden gebruikt in de volgende maand.