Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Postcode plugin WooCommerce

De Postcode Plugin WooCommerce, is een plugin die bijna onmisbaar is voor een webshop! Je maakt het hiermee klanten niet alleen maar een stuk makkelijker met deze adresvalidatie (en laat het afrekenen sneller gaan) je voorkomt ook nog eens Retouren door foutieve adressen!

Doordat we gebruik maken van een WooCommerce API wordt de WooCommerce postcode direct aangevuld met de adresgegevens vanuit onze eigen database.

Naast de service die je aan je klanten biedt werkt de plugin ook nog eens kostenbesparend. De kosten van één van onze pakketten heb je er namelijk al vrij snel uit! Zodra je één retour bespaart door een foutief adres te voorkomen heb je het postcode WooCommerce pakket er voor die maand al uit!

Ook zorgt onze plugin er voor dat alle adresgegevens ‘Uniform’ in je systeem komen te staan. Dit kan helpen bij bijvoorbeeld een marktonderzoek. Aangezien alle adressen nu op de zelfde manier verwerkt zijn kan een andere plugin de adresgegevens eenvoudig verwerken. (Uiteraard in overeenstemming met je privacy beleid).

Huis Postcode

WooCommerce postcode checker

Onze Postcode Plugin voor WooCommerce wat kun je hier allemaal mee? De postcode huisnummer check laat je klanten ook bewust naar hun adres kijken, zodra ze postcode en huisnummer invullen zien ze hun straatnaam aangevuld worden.

Mocht een klant zijn/haar gegevens verkeert hebben ingevuld, komt er een andere straat uit dan de straat van de klant. De klant ziet dit en weet dat er een fout is gemaakt bij het invullen van zijn/haar gegevens. De klant past vervolgens zijn/haar postcode en huisnummer aan naar de juiste gegevens.

Ook helpt onze plugin je klanten/gebruikers om zo snel mogelijk door het vervelende gedeelte van een bestelling heen te komen. Het invullen van gegevens. Veel klanten willen graag iets kopen, echter is de verwerking van de bestelling altijd erg vervelend, het invullen van je adresgegevens, contactgegevens en informatie over de betaling. Onze plugin helpt je klanten hierbij en zorgt ervoor dat het invullen van dit gedeelte een stuk eenvoudiger wordt.

Integratie Postcode Plugin WooCommerce

De Integratie van de Postcode API is zeer eenvoudig! Je hoeft geen kennis te hebben van API’s. We bieden je gratis plugins aan (Ook voor WooCommerce) om gebruik te kunnen maken van onze service.

Onder het kopje Documentaties is een uitleg te vinden die je gaat helpen bij het instellen van de plugin.

De plugin is gratis te downloaden op onze Integratie pagina. Hier zie je alle verschillende plugins die we beschikbaar hebben en met onze API werkt.

De API is ook beschikbaar voor ontwikkelaars die zelf een integratie willen maken, hierover is ook alle informatie te vinden onder het kopje Documentaties.

Gratis Postcode Plugin WooCommerce

Het is ook mogelijk om onze Gratis Postcode API te gebruiken! Ons gratis pakket heeft namelijk 100 credits per maand die gratis gebruikt kunnen worden. Zo hoeven beginnende & kleine webshops geen pakket bij ons af te nemen.

Zodra je de 100 credits haalt gaat het pakket vanzelf uit, de adressen worden dan niet meer aangevuld en klanten kunnen zelf hun adresgegevens weer invullen. Na een maand reset je saldo dan weer. Ook hoef je nog geen betaalgegevens in te vullen als je van ons gratis pakket gebruik maakt. Volledig gratis en vrijblijvend dus!

WordPress Plugin

Voor WordPress hebben we ook een eigen plugin gemaakt die je gemakkelijk kunt installeren! Je hebt geen technische kennis nodig als je het stappenplan volgt.

De plugin werkt in alle landen die we momenteel ondersteunen! Hieronder staat een voorbeeld van Nederland. Je ziet hoe eenvoudig je een adres kunt laten opzoeken door ons systeem.

Adres NL

DigitalOcean

Onze koppeling vanuit de plugin draait op de DigitalOcean server. Dit zorgt voor een grotere capaciteit waardoor we 99,99% uptime te kunnen garanderen!

Doordat we via DigitalOcean automatisch extra servers kunnen bijschakelen als er veel aanvragen tegelijk komen voorkomen we dat bij grote drukte de server overbelast raakt. Dit zou anders kunnen gebeuren bij bijvoorbeeld grote pre orders.

 

Postcode Plugin WooCommerce

Wil je meer informatie over de Postcode Plugin WooCommerce? Bekijk dan onze mogelijkheden pagina. Hier staat ook meer informatie op over onze postcode database api.

Hier geven we een uitgebreide uitleg van alle voordelen van de plugin en krijg je ook meer informatie over de werking.

Mocht je toch nog vragen hebben ga dan naar onze support pagina, hier staan veel vragen al uitgewerkt, mocht het antwoord hier alsnog niet tussen staan neem dan contact op met ons support team.

Enterprise mogelijkheid

Naast onze vaste pakketen hebben we ook een Enterprise mogelijkheid. Het is voor bedrijven die meer calls per maand willen namelijk mogelijk om een groter pakket aan te schaffen.

Meer informatie over onze Enterprise mogelijkheid is te krijgen via één van onze support medewerkers. Neem hiervoor contact met ons op!

Ondersteunende landen

We ondersteunen al veel verschillende landen met onze internationale Postcode API. Hieronder zie je een overzicht van een aantal landen die we naast Nederland ondersteunen.

Adres aanvulling België

Onze Postcode API ondersteund ook België. Alle adressen zijn simpel aan te vullen met onze plugin. Omdat postcodes in België niet uniek zijn (en zelfs over het hele land verspreid kunnen liggen) hebben wij een automatische aanvulling gemaakt.

De klant vult zijn/haar postcode in en ziet alle plaatsen met die postcode. De klant kan dan eenvoudig de juiste plaats opzoeken. Vervolgens vult de klant de beginletters van de straat in en krijgt alle straten die met die letters beginnen in beeld.

Adres aanvulling Luxemburg

We ondersteunen ook de automatische adres aanvulling voor Luxemburg. Alle adressen van Luxemburg staan bij ons in het systeem. Je kunt net als in Nederland eenvoudig met de postcode en huisnummer een adres ophalen. Super eenvoudig dus!

Adres aanvulling Frankrijk

Ook Frankrijk ondersteunen wij met onze adres aanvulling! Het aanvullen van adressen in Frankrijk werkt het zelfde als het aanvullen van adressen in België. De klant begint met het typen van de postcode of plaatsnaam, daarna kiest de klant de juiste straat gevolgd door het huisnummer.

Als de klant alle gegevens heeft ingevuld krijgt de klant een melding dat het adres bestaat volgens onze database.

AVG Richtlijnen

Aan onze kant worden gegevens niet opgeslagen, hiermee voldoen we direct aan alle privacy regels die er op dit moment gelden. Onze API haalt de adresgegevens op die bij de postcode en het huisnummer horen dat wordt ingevoerd. Deze gegevens worden direct bij de gebruiker van onze API in het formulier ingevuld.

Onze mogelijkheden

 

 

4,95*
 • 1.000 credits /maand
 • Normale support
 • Gratis eigen plugins
 • Integratiehulp
14,95*
 • 5.000 credits /maand
 • Normale support
 • Gratis eigen plugins
 • Integratiehulp
Aanbevolen!
24,95*
 • 10.000 credits /maand
 • Normale support
 • Gratis eigen plugins
 • Integratiehulp

Of kies voor Gratis

 • 100 credits per maand
 • Basic support
 • Optioneel credits bijkopen (verlopen nooit)

Extra credits kopen

In ieder abonnement (ook gratis) is het mogelijk om extra credits bij te kopen. Deze credits verlopen nooit!

Aantal credits Prijs (ex. btw) Prijs per credit (ex. btw) Kopen
1.000 €6,95 €0,0070 Koop nu
5.000 €19,95 €0,0040 Koop nu
10.000 €29,95 €0,0030 Koop nu
50.000 €59,95 €0,0012 Koop nu
100.000 €109,95 €0,0011 Koop nu
250.000 €274,95 €0,0011 Koop nu
500.000 €549,95 €0,0011 Koop nu

Behoefte aan meer credits, of andere mogelijkheden?

Heb je behoefte aan meer calls per credits? Neem dan contact met ons op, en wij zoeken naar de best passende mogelijkheid.

Alle genoemde tarieven zijn in Euro en exclusief 21% BTW.

*Als je meer credits gebruikt dan je hebt in de lopende maand, betaal je automatisch €0,01 per credit (Meer Informatie).
Onze abonnementen lopen per maand en worden automatisch verlengd.
Het is mogelijk om elke maand op te zeggen. Ongebruikte credits kunnen niet worden gebruikt in de volgende maand.