Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

WooCommerce postcode

De Postcode Plugin WooCommerce, is een plugin die bijna onmisbaar is voor een webshop!

Je maakt het hiermee klanten niet alleen maar een stuk makkelijker met deze adresvalidatie (en laat het afrekenen sneller gaan) je voorkomt ook nog eens Retouren door foutieve adressen!

Doordat we gebruik maken van een WooCommerce API worden de adressen direct aangevuld vanuit onze eigen database.

Plugin werkt kostenbesparend

Naast de service die je aan je klanten biedt werkt de plugin ook nog eens kostenbesparend.

De kosten van één van onze pakketten heb je er namelijk al vrij snel uit! Zodra je één retour bespaart door een foutief adres te voorkomen heb je het postcode woocommerce pakket er voor die maand al uit!

WooCommerce postcode checker

De postcode huisnummer check laat je klanten ook bewust naar hun adres kijken, zodra ze postcode en huisnummer invullen zien ze hun straatnaam aangevuld worden.

Mocht dit een foute straat zijn, zullen ze de postcode nakijken en aanpassen.

Integratie Postcode API

De Integratie van de Postcode API is zeer eenvoudig! Je hoeft geen kennis te hebben van API’s. We bieden je gratis plugins aan (Ook voor WooCommerce) om gebruik te kunnen maken van onze service.

Onder het kopje Documentaties is een uitleg te vinden die je gaat helpen bij het instellen van de plugin.

De plugin is gratis te downloaden op onze Integratie pagina. Hier zie je alle verschillende plugins die we beschikbaar hebben en met onze API werkt.

De API is ook beschikbaar voor ontwikkelaars die zelf een integratie willen maken, hierover is ook alle informatie te vinden onder het kopje Documentaties.

WordPress Plugin

Voor WordPress hebben we ook een eigen plugin gemaakt die je gemakkelijk kunt installeren! Je hebt geen technische kennis nodig als je het stappenplan volgt.

De plugin werkt in alle landen die we momenteel ondersteunen! Hieronder staat een voorbeeld van Nederland. Je ziet hoe eenvoudig je een adres kunt laten opzoeken door ons systeem.

Adres NL

DigitalOcean

Onze koppeling vanuit de plugin draait op de DigitalOcean server. Dit zorgt voor een grotere capaciteit waardoor we 99,99% uptime te kunnen garanderen!

Doordat we via DigitalOcean automatisch extra servers kunnen bijschakelen als er veel aanvragen tegelijk komen voorkomen we dat bij grote drukte de server overbelast raakt. Dit zou anders kunnen gebeuren bij bijvoorbeeld grote pre orders.

DigitalOcean Referral Badge

Postcode Plugin WooCommerce

Wil je meer informatie over de Postcode Plugin WooCommerce? Bekijk dan onze mogelijkheden pagina.

Hier geven we een uitgebreide uitleg van alle voordelen van de plugin en krijg je ook meer informatie over de werking.

Mocht je toch nog vragen hebben ga dan naar onze support pagina, hier staan veel vragen al uitgewerkt, mocht het antwoord hier alsnog niet tussen staan neem dan contact op met ons support team.

Enterprise mogelijkheid

Naast onze vaste pakketen hebben we ook een Enterprise mogelijkheid. Het is voor bedrijven die meer calls per maand willen namelijk mogelijk om een groter pakket aan te schaffen.

Meer informatie over onze Enterprise mogelijkheid is te krijgen via één van onze support medewerkers. Neem hiervoor contact met ons op!