Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Postcode plugin WooCommerce Blocks

De Postcode plugin WooCommerce Blocks is de eerste plugin met Blocks ondersteuning! We zagen de laatste tijd dat steeds meer WordPress website over gingen op WooCommerce Blocks. Dit was voor ons een goed teken om hier direct op in te spelen door dit te gaan ondersteunen.

Met Blocks is het mogelijk om je Checkout (Betaalpagina) een stuk mooier te maken dan het standaard WooCommerce template. We zien dat hier inmiddels een grote trend in is ontstaan en hebben onze huidige plugin hierop aangepast.

Er zijn veel voordelen voor een webshop om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken tijdens het afrekenen van hun bestelling. Je wilt als klant het liefst zo snel mogelijk door dit proces heen. Jij als verkoper wilt dat dit proces ook het liefst zo gemakkelijk mogelijk doorlopen wordt door je klanten en daarbij het liefst ook nog zonder fouten in de adresgegevens.

Integratie Adres Aanvulling Blocks

De Integratie van onze plugin is zeer eenvoudig. Als je de laatste versie hebt van onze plugin ondersteund deze direct WooCommerce Blocks! Je kunt dus eenvoudig overstappen van het oude WooCommerce template naar Blocks.

Heb je onze plugin nog niet werkend op je webshop staan? Bekijk dan ons stappenplan hoe je onze plugin kunt installeren. Op deze pagina leggen we je stap voor stap uit hoe ons systeem werkt.

Eigen database

Wij maken gebruik van onze eigen database op het gebied van adressen. Hier zitten voor onze klanten een hoop voordelen aan. Zo zijn wij niet afhankelijk van servers van derde partijen, kunnen wij de privacy van adresgegevens beter waarborgen en kunnen we een betere uptime garanderen met onze eigen Cloud server.

De adresgegevens in onze database worden automatisch opgehaald bij de betreffende overheidsdiensten die adresgegevens uitgeven. De nieuwe en vervallen adressen worden vervolgens in onze database verwerkt.

Mocht een adres nog niet in onze database staan, krijgt de klant hier een melding van en is het mogelijk voor de klant om het adres zelf in te vullen. Zo loop je geen klanten mis.

Ondersteunende landen

We ondersteunen met onze plugin al veel verschillende landen en in de toekomst gaan er hier nog veel meer van bijkomen! Natuurlijk hoef je niet in al deze landen je producten/diensten te verkopen om gebruik te kunnen maken van onze plugin! Zodra je een land gaat ondersteunen met je webshop wordt voor dit land onze dienstverlening ook ondersteund.

De landen die wij momenteel ondersteunen zijn: Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Mocht je ook verkopen aan landen die we niet ondersteunen zorgt ons systeem ervoor dat de klant het adres zelf in kan vullen. Ook wordt er voor een bestelling uit een niet ondersteund land geen aanvraag op onze database in rekening gebracht.

Voordelen van ApiCeck

Er zijn een hoop voordelen te noemen van onze dienstverlening, we zullen hieronder een aantal op een rij zetten.

  • Veel landen ondersteund
  • Simpel systeem (met handleiding)
  • Goede klantenservice
  • Gratis eigen plugins
  • Gratis hulp bij installatie
  • Eigen database met gegevens
  • Alle landen direct inbegrepen
  • 99.99% Uptime garantie

Gratis 100 aanvragen per maand!

Om je kennis te laten maken met onze dienstverlening hebben we een speciaal pakket samengesteld met 100 aanvragen per maand. Je kunt met dit pakket 100 aanvragen aan onze Postcode database doen en dit reset elke 30 dagen.

Deze optie ondersteunen we ook om kleine beginnende ondernemers niet op onnodige hoge kosten te jagen. Het opzetten van je eigen bedrijf kost je al genoeg en zeker in het begin staat hier nog geen inkomen tegen over (in de meeste gevallen). Daarom kun je bij ons ten alle tijden starten met een gratis pakket!

Onze mogelijkheden

GRATIS

 Geen creditcard nodig!

100 credits per maand

Small

Maandelijks opzegbaar

 €4.95

1.000 credits per maand*

Medium

Maandelijks opzegbaar

 €14.95

5.000 credits per maand*

Large

Maandelijks opzegbaar

 €24.95

10.000 credits per maand*

Pro

Maandelijks opzegbaar

 €49.95

50.000 credits per maand*

Behoefte aan meer credits, of andere mogelijkheden?

Heb je behoefte aan meer calls per maand? Neem dan contact met ons op, en wij zoeken naar de best passende mogelijkheid.

Alle genoemde tarieven zijn in Euro en exclusief 21% BTW.

*Als je meer credits gebruikt dan je hebt in de lopende maand, betaal je automatisch €0,01 per credit (Meer Informatie).
Onze abonnementen lopen per maand en worden automatisch verlengd. Het is mogelijk om elke maand op te zeggen.
Ongebruikte credits kunnen niet worden gebruikt in de volgende maand.