Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gratis Automatische adres aanvulling

Ben je op zoek naar Gratis Automatische adres aanvulling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden namelijk 100 gratis opvragen per maand aan voor automatische adres aanvulling.

 

Gratis Automatische adres aanvulling

Gratis Automatische adres aanvulling, waarom zou ik dit op mijn webshop willen hebben? Mogelijk ben je al aan het oriënteren aangezien je op dit blog terecht bent gekomen. We zullen hieronder een aantal voordelen voor je opsommen die een automatische aanvulling voor een website kan hebben.

Klantgemak

Het Klantgemak wordt voor een heel stuk vergroot met onze plugin. Een klant komt op een webshop om een product te kopen die hij/zij graag wilt hebben. Er zijn weinig klanten die naar een webshop komen en zin hebben om hun persoonlijke gegevens uitgebreid te gaan invullen en een betaling te voldoen. Helaas is het wel belangrijk dat een klant zijn/haar gegevens invoert en een betaling verricht.

Onze Gratis Automatische adres aanvulling zorgt er voor dat het een stuk makkelijker wordt voor de klant om door het gegevens gedeelte heen te komen.

Minder fouten

Het kan zomaar zijn dat de klant een fout maakt in zijn/haar postcode maar de straatnaam wel goed invult. Of misschien is juist de straat wel fout. Je hebt dan te maken met een foutief adres waar het pakket heen gaat. Met een beetje geluk komt het pakket retour, maar er bestaat ook een kans dat deze op een ander adres wordt geleverd.

Door gebruik te maken van een automatische plugin (voor gemak) die adressen aanvult is het ook een soort controle voor de klant. De klant ziet namelijk na het invullen van zijn/haar postcode en huisnummer automatisch de juiste straatnaam ingevuld worden. Gebeurd dit niet? Dan is er een fout in de postcode en huisnummer en kan de klant het zeer eenvoudig aanpassen.

Meerdere landen ondersteund

Lever je producten ook aan andere landen zoals België? Of als Belgische webshop ook aan Nederland, Luxemburg en/of Frankrijk? Deze landen worden ook ondersteund door onze plugin! Door de landen aan te schakelen in je WooCommerce webshop worden deze landen ook automatisch aangevuld bij het afrekenen.

Gratis Automatische adres aanvulling

Gratis Adres WordPress plugin

Onze Gratis Adres WordPress plugin is beschikbaar voor alle webshops die draaien op WooCommerce. Ons gratis pakket ondersteund 100 aanvragen per maand die iedere maand worden gereset. Ben je een beginnende webshop of heb je aan 100 aanvragen genoeg? Dan betaal je bij ons helemaal niets en kun je gratis gebruik maken van ons systeem!

We vragen nog geen betaalgegevens bij ons gratis gedeelte, dus je hoeft ook niet bang te zijn toch kosten te maken! Mocht je de 100 aanvragen van die maand gehaald hebben? Dan schakelt de plugin uit en vullen klanten weer gewoon hun volledige gegevens zelf in! Natuurlijk is het dan altijd mogelijk om over te stappen op één van onze betaalde pakketen.

Ondersteunende landen

We ondersteunen inmiddels al verschillende landen met onze Adres aanvulling plugin en gaan dit uitbreiden naar nog veel meer landen! Ons team is hier hard mee bezig dit zo snel mogelijk uit te rollen. Momenteel beschikken we al over de meest belangrijke landen voor webshops die gevestigd zijn in Nederland en België. De ondersteunende landen zijn momenteel: Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Binnenkort volgen nog veel meer andere landen.

Omdat België niet werkt met unieke postcodes is het systeem voor klanten uit België wel anders. Voor België ondersteunen wij bij het invullen van de adresvelden. In Nederland wordt de straatnaam vanzelf ingevuld als je de postcode en het huisnummer invult. In België krijg je alle mogelijke straatnamen waar je uit kunt kiezen. Je start met typen en ons systeem geeft je het juiste adres. Ook geeft het systeem aan of een door de klant ingevuld adres bestaat.

Postcode database API

We beschikken over een eigen database met adresgegevens van alle landen die we ondersteunen. Onze database wordt structureel geüpdatet met nieuwe adressen zodra deze beschikbaar komen bij de officiële instanties van het betreffende land. Het kan dus voorkomen dat een adres al wel is aangevraagd (denk bijvoorbeeld aan een nieuw huisnummer) maar nog niet is verwerkt door officiële instanties. Als dit het geval is is het altijd mogelijk om een adres alsnog door te voeren ook al staat deze niet in onze database.

Onze mogelijkheden

Bekijk hieronder al onze mogelijkheden. We bieden zowel een gratis pakket aan als verschillende betaalde pakketten. Het is ten alle tijde mogelijk om van pakket te veranderen. Deze aanpassing gaat dan de nieuwe maand in. (Van het gratis pakket naar betaald gaat altijd per direct in).

GRATIS

 Geen creditcard nodig!

100 credits per maand

Small

Maandelijks opzegbaar

 €4.95

1.000 credits per maand*

Medium

Maandelijks opzegbaar

 €14.95

5.000 credits per maand*

Large

Maandelijks opzegbaar

 €24.95

10.000 credits per maand*

Pro

Maandelijks opzegbaar

 €49.95

50.000 credits per maand*

Behoefte aan meer credits, of andere mogelijkheden?

Heb je behoefte aan meer calls per maand? Neem dan contact met ons op, en wij zoeken naar de best passende mogelijkheid.

Alle genoemde tarieven zijn in Euro en exclusief 21% BTW.

*Als je meer credits gebruikt dan je hebt in de lopende maand, betaal je automatisch €0,01 per credit (Meer Informatie).
Onze abonnementen lopen per maand en worden automatisch verlengd. Het is mogelijk om elke maand op te zeggen.
Ongebruikte credits kunnen niet worden gebruikt in de volgende maand.