Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Contact Form 7 Adres aanvulling

Contact Form 7 Adres aanvulling is handig als je zeker wilt zijn dat jouw klant de juiste gegevens invult. Ook is het een controle middel om zeker te zijn dat de klant de juiste gegevens heeft ingevuld.

Het is zeer eenvoudig om onze dienst te integreren in je Contact Form 7 formulier. Hiervoor dien je eerst de “Contact Form 7 plugin” te installeren op je WordPress website. Deze plugin gebruik je om verschillende soorten formulieren te maken op je website.

Vervolgens kun je onze plugin installeren en gebruiken in je formulier. Hoe dit precies werkt leggen we uit in onze WordPress Contact Form 7 plugin Documentatie. Hier leggen we stap voor stap uit hoe je de plugin kunt installeren en activeren in je formulieren.

Contact Form 7 Adres aanvulling

Voordelen Contact Form 7 Adres aanvulling

We hebben al vaker op de website artikelen gemaakt over de voordelen van het automatisch aanvullen van adressen. Hieronder leggen we je nog vijf redenen uit waarom de automatische aanvulling inmiddels onmisbaar is geworden:

  1. Snellere invoer: Automatische adresaanvulling kan het invoerproces van adresgegevens aanzienlijk versnellen, omdat gebruikers het adres niet volledig hoeven in te vullen.

  2. Verbeterde nauwkeurigheid: Automatische adresaanvulling kan ervoor zorgen dat adresgegevens nauwkeuriger en up-to-date zijn, omdat de informatie automatisch wordt gegenereerd op basis van de postcode of plaatsnaam die is ingevoerd.

  3. Minder fouten: Door het gebruik van automatische adresaanvulling kunnen fouten in adresgegevens worden voorkomen, omdat gebruikers niet hoeven te typen of te kopiëren en plakken. Mochten ze een verkeerde postcode en huisnummer invullen zien ze een verkeerde straat tevoorschijn komen en kunnen ze de invoer aanpassen.

  4. Verbeterde gebruikerservaring: Automatische adresaanvulling kan de gebruikerservaring verbeteren omdat het invoerproces sneller en gemakkelijker wordt gemaakt.

  5. Minder tijd verloren: Het zorgt ervoor dat je gebruikers minder tijd nodig hebben om het formulier in te vullen. Hierdoor is het formulier ook sneller verzonden.

Voordelen WordPress contact Form 7

Contact Form 7 Adres aanvulling is zeer eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te installeren, je hoeft er totaal geen kennis voor te hebben om met deze plugin te werken. Ook onze adresvalidatie is zeer eenvoudig te integreren in het Contact Form 7 formulier.

Ook heeft Contact Form 7 veel mogelijkheden op het gebied van het aanpassen van de formulieren. Je kunt deze formulieren voor veel verschillende toepassingen gebruiken.

Veel bedrijven gebruiken het Contact Form 7 formulier ook voor andere doeleinde dan e-mails ontvangen via een contactformulier. Het werkt namelijk ook samen met veel verschillende andere plugins! Zo kun je het koppelen aan je e-mailmarketing tool of aan je CRM-systeem.

Wat het ook makkelijk maakt is dat de Contact Form 7 plugin volledig gratis is! Er zit geen betaalde functie in en alle opties zijn volledig gratis. Zeker voor beginnende websites is het fijn dat ze het beschikbare budget in andere onderdelen kunnen investeren. En dan werkt deze plugin ook nog eens perfect!

Contact Form 7 als bestelformulier

gebruik je het Contact Form 7 als bestelformulier? Mogelijk dat je één van deze formulieren zo gebouwd hebt dat het voor jou systeem een bestelformulier is. Dan is het helemaal handig als adressen volledig worden aangevuld.

Door de vele toepassingen die een Contact Form 7 formulier heeft is dit ideaal in gebruik als bestelformulier! Vele bedrijven maken er gebruik van en er was dus ook een vraag naar bij onze klanten.

Op onze WordPress Contact Form 7 plugin Documentatie leggen we je meer uit over de werking van onze plugin op jou Contact Form 7 formulier. Hier leggen we ook uit hoe het systeem werkt.

Contact Form 7 plugin installeren

Ben je benieuwd wat onze Plugin voor jouw bedrijf kan betekenen? Installeer dan nu onze plugin en ga er direct mee aan de slag! Je krijgt bij ons ook 100 aanvragen per maand gratis!

Zo kun je de plugin eenvoudig testen zonder dat je er eerst geld aan uit hoeft te geven! Blijf je onder de 100 aanvragen per maand? Dan is de plugin volledig gratis!

De plugin is via WordPress te Downloaden. Ga daarvoor naar onze ApiCheck Contract form plugin pagina.

De installatie van de plugin is ook eenvoudig en op onze documentatie pagina leggen we je ook stap voor stap uit hoe je de adres validatie toevoegt aan je formulier. Voor eventuele vragen staat ons team voor je klaar!

Voordelen van Contact Form 7 plugin

Er zijn een hoop voordelen te nomen over het gebruik van de Contact Form 7 plugin in zijn algemene gebruik. Vandaar dat wij er ook voor hebben gekozen deze plugin als één van onze eerste ondersteuningen te ondersteunen.

Hieronder sommen we een aantal grote voordelen op van het gebruik van een Contact Form7 formulier op jou WordPress website.

  • Eenvoudig in gebruik De plugin is eenvoudig in gebruik en makkelijk te installeren. De interface is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.
  • Aanpasbaarheid Formulieren zijn zeer eenvoudig aan te passen volledig naar wens, zoals het toevoegen van verschillende velden, het toevoegen van verplichten velden en beperken van spam.
  • Integraties Het is heel eenvoudig om reCAPTCHA en Akismet toe te voegen aan Contact Form7. Om spam te voorkomen.
  • Shortcodes Contact Form7 biedt de mogelijkheid om de formulieren te integreren met andere pagina’s door gebruik te maken van Shortcodes.
  • Gratis De plugin is ook nog eens gratis! Een kwalitatief goed systeem dat ook nog eens gratis is! Eenvoudig te integreren en onbeperkte mogelijkheden.